Introduktion till svensk hälso- och sjukvård

Introduktion till svensk hälso- och sjukvård för personal med utländsk utbildning


Karolinska Institutet har på uppdrag av Sveriges Kommuner och Landsting och Sveriges läkarförbund tagit fram en helt webbaserad introduktionsutbildning om svensk hälso- och sjukvård. Den innehåller en grundläggande orientering om den svenska hälso- och sjukvården och är utvecklad för att underlätta för personer med utbildning från länder utanför EU/EES i processen mot en svensk legitimation.

Webbutbildningen är kostnadsfri och tar ca 5 veckor på kvartsfart. Den består av flera delar som kan göras i ett svep eller delas upp på flera olika tillfällen. Varje del har lärandemål som inkluderar kunskaper och förståelse, färdigheter och förhållningssätt och varvas med reflektioner och fallbeskrivningar. Ha alltid ljudet på din dator aktiverat för att ta del av innehållet. Efter genomförd utbildning får du ett intyg som kan skrivas ut.

Du skapar enkelt ett konto genom att fylla i fälten på den här sidan. Du kommer då direkt till utbildningen samtidigt som du får e-post med instruktioner för att komma åt utbildningen vid ett senare tillfälle eller från en annan dator.

Har du redan anmält dig? Klicka här för att logga in.

Vill du ha hjälp så är du välkommen att kontakta: support-webbutbildning@ki.se

När du skickar din anmälan har du också godkänt att dina personuppgifter behandlas enligt GDPR, dataskyddsförordningen, Läs mer


Följande fel har hittats på sidan: